Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului județean PNL Dana Mariana Constantinescu

ro

06 Jul, 2023 00:00 1439 Marime text
  • Potrivit declarației de avere curente pe care a completat-o la data de 15 mai 2023, ea deține un apartament în Mangalia, județul Constanța. Cota-parte din acest apartament este 50%, cealaltă jumătate fiind deținută de Marius Constantinescu. Anul dobândirii este 2016, iar modul dobândirii este contract de vânzare – cumpărare. Suprafața este 52,40 mp
  • Conform declarației de interese din 15 mai 2023, Dana Mariana Constantinescu este prim – vicepreședinte al OJFL Constanța și prim – vicepreședinte al LAL Constanța, din partea Partidului Național Liberal
  • Potrivit declarației de interese din data de 16 mai 2022, Dana Mariana Constantinescu era secretar general în Asociația Club de Box Litoral Mangalia
  • De asemenea, era și membru în consiliul de administrație în SC Neptun Olimp SA
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese a Danei Mariana Constantinescu, consilier județean în cadrul Primăriei Constanța.
 
Potrivit declarației de avere curente pe care a completat-o la data de 15 mai 2023, ea deține un apartament în Mangalia, județul Constanța. Cota-parte din acest apartament este 50%, cealaltă jumătate fiind deținută de Marius Constantinescu. Anul dobândirii este 2016, iar modul dobândirii este contract de vânzare – cumpărare. Suprafața este 52,40 mp.
 
Dana Mariana Constantinescu a declarat o indemnizație de consilier județean în valoare de 13.140 de lei. Soțul ei, Marius Constantinescu a avut o soldă în valoare de 122.310 lei, de la Comandamentul Componentei Navale UM 02151 Ovidiu, UM 02150.
 
Conform declarației de interese din 15 mai 2023, Dana Mariana Constantinescu este prim – vicepreședinte al OJFL Constanța și prim – vicepreședinte al LAL Constanța, din partea Partidului Național Liberal.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere din 16 mai 2022, consilierul județean a trecut că deține jumătate din apartamentul din Mangalia.
 
Ca venituri, Dana Mariana Constantinescu a declarat un salariu de 24.516 lei de la Primăria Mangalia. De asemenea, a avut o indemnizație de consilier județean de la Primăria Constanța în valoare de 13.140 de lei și o indemnizație de membru în consiliul de administrație al SC Neptun Olimp SA în valoare de 12.862 de lei.
 
Soțul ei a avut o soldă de 125.077 de lei.
 
Potrivit declarației de interese din data de 16 mai 2022, Dana Mariana Constantinescu era secretar general în Asociația Club de Box Litoral Mangalia.
 
De asemenea, era și membru în consiliul de administrație în SC Neptun Olimp SA.
 
La acea vreme, consilierul județean era prim – vicepreședinte doar în OJFL Constanța.
 
Despre SC Neptun Olimp SA
 
Potrivit datelor de pe termene.ro, firma are sediul social pe strada Plopilor nr. 1, Neptun, Constanța. Obiectul de activitate este „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Anul fondării este 1992.
 
Acționarii sunt Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Transilvania Investments Alliance SA.
 
În postura de administratori figurează: Olga Ciorchina, Dănuț Culețu, Ionel Damian, Mihai – Cezar Damian, Răzvan – Cătălin Nicola și Ioan – Șerban Tănase.
 
Dănuț Culețu este administrator și în COMCM SA.
 
Ionel Damian apare cu această calitate și în: Domino Litoral SRL, Vilcele SRL, VL-K4 Dami Sport SRL, Administrația Fondului Imobiliar SRL.
 
Mihai – Cezar Damian este administrator și pentru Activ Sens Consulting SRL.
 
Neptun Olimp SA a avut o cifră de afaceri egală cu 714.671 de lei în 2022. Profitul a ajuns la 576.945 de lei și media de angajați a fost 7.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Declarații de avere Dana Mariana Constantinescu, membru supleant în CA al Spitalului Județean Constanța, deține jumătate dintr-un apartament (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii