Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:47 21 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Costel Stanca, director general la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (document)

ro

28 Feb, 2020 00:00 3030 Marime text

Costel Stanca este director general la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța. El și-a depus declarațiile de avere și de interes la data de 23 ianuarie 2020.


Conform declarației de avere, deține un teren intravilan de 80 mp, la Constanța, achiziționat în 2013. Mai are o casă de locuit în suprafață de 134 mp, cumpărată în 2013, dar și un apartament de 64,70 mp, cumpărat în 2019. De asemenea, a donat către Robert Lucian Stanca, la data de 16 ianuarie un apartament, în valoare de 35.014 euro.


Are mai multe conturi, deschise la ING, cu solduri care depășesc 20.000 de euro, respectiv 35.000 de lei, la Raiffeisen Bank, cu un sold de 3.585,65 lei, la BCR, cu un sold de aproape 40.000 de euro, și la Banca Transilvania, cu un cont în valoare de peste 23.000 de lei. La Banca Transilvania are o descoperire de card, în valoare de 897,64 lei, din 2018.


Costel Stanca a declarat că a încasat venituri de la UMC, în calitate de decan, în valoare de 118.969 lei, dar și de la Consiliul Județean Constanța - o indemnizație de 13.140 lei. Pentru copil a primit o alocație de 384 lei.
De asemenea, de la UMC a primit 7.123 lei - convenție civilă. Din dividende, a primit de la Atlas Research SRL suma de 289.811,64 lei, iar dobânzile de la ING Bank au fost în valoare de 972,99 lei.


Conform declarației de interese, este președintele Asociației Absolvenților Universității Maritime din Constanța, dar și președintele asociației Blue Career Center. De asemenea, este membru al American Society for Quality, dar și prim-vicepreședinte PNL Constanța.


De la Atlas Research SRL a primit un contract încheiat în 2017, valabil 36 de luni, cu o valoare de 36.000 de lei pentru cumpărare directă a serviciului de asistență sistem de management.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.


În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere şi declaraţia de interese ale lui Costel Stanca.


Citeşte şi

Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN

Ti-a placut articolul?

Comentarii