Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VIII)

ro

06 Feb, 2021 00:00 3558 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandate
  • Dincer Geafer deţine doar o motocicletă marca Honda Hornet
  • Stere Guteanu are venituri de la AJF
  • Liberalul Cătălin Costel Ilie deţine 46 de terenuri
  • Opreanu, a câștigat aproape 145.000 lei de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.
Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică.
Astăzi despre averile și interesele consilierilor PNL – Dincer Geafer, Stere Guteanu, Cătălin Costel Ilie și Dorin Opreanu.
 

Dincer Geafer este singurul consilier fără venituri


Dincer Geafer a candidat din partea UDTTMR pe listele PNL pentru Consiliul Județean Constanța.
Potrivit declarației de avere, acesta deţine doar o motocicletă marca Honda Hornet, în schimb, nu şi-a declarat venitul anual, vezi secțiunea “documente”.  În plac politic este secretar general al UDTTMR.
 
 

Guteanu, terenuri, apartament și mai multe autoturisme

 
În schimb, Stere Guteanu are două terenuri în Techirghiol, unul agricol şi unul intravilan şi un apartament în Techirghiol. Acesta mai deţine trei autoturisme, un VW Golf, un Skoda Octavia şi un Jeep iar în ultimul an fiscal a avut un venit de 133.992 lei de la AJF Constanța, vezi secțiunea „documente”.
 

Cătălin Costel Ilie deține o suprafaţă totală de 628.624 metri pătraţi de teren


Consilierul județean liberal Cătălin Costel Ilie deţine 46 de terenuri în diferite localităţi din judeţul Constanţa întinse pe o suprafaţă totală de 628.624 metri pătraţi.
Acesta mai are două case de locuit în Săcele şi trei autoturisme, un WW Golf, un WW Passat, un Land Rover şi un autovehicul Ford Tranzit, o combină dar şi două tractoare.
Are și două conturi în bancă, unul în valoare de 267.470 lei şi unul în valoare de 24.491 euro, dar și datorii în valoare totală de 800.000 de lei, respective 539.205 euro. Venitul anual înregistrat în ultimul an fiscal a fost de 122.482 lei, vezi secțiunea “documente”. Ilie este președintele organizației PNL Săcele.
 

Apartamentul familiei Opreanu este pe numele soției

 
Dorin Opreanu a revenit în Consiliul Județean, nu în calitate de asistent manager ca în urmă cu câțiva ani buni, ci este consilier județean PNL la primul mandat. Potrivit declarației de avere, soția sa deține un apartament, dobândit în 2011, prin contract de vânzare-cumpărare, cu suprafața de 115 mp. În ultimul an fiscal a împrumutat SC Smart Development SRL cu suma de 91.600 lei.
La capitolul venituri, Opreanu, a câștigat aproape 145.000 lei de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, unde este director general adjunct, în timp ce soția sa a avut venituri de 76.600 lei ca șef serviciu în cadrul CNAPMC.
La veniturile familiei s-a adăugat alocația copilului, în valoare de 1500 de lei, vezi secțiunea “documente”.
 

Citește și:

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VII)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VI)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (V)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (IV)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (III)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii