Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (III)

ro

26 Jan, 2021 00:00 2341 Marime text
  • Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni
  • Liviu Marius Petre, fostul primar al comunei constănțene Peștera se află la primul mandat de consilier județean.
  • Potrivit declarației de avere, acesta deţine un teren intravilan în Peştera şi o casă de locuit tot în aceeaşi comună. Petre mai are și trei autoturisme
  • Leonard Florin Tănase este consilier județean din partea Partidului Alianța Democraților și Liberalilor - filiala Constanța
  • Tănase deține un teren agricol în localitatea Corbu, o casă în Mangalia, un autoturism și două motociclete iar ]n ultimul an fiscal, a avut venituri de 30.000 de lei


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.
Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică și în ordine alfabetică.


Liviu Marius Petre deține trei autoturisme, casă și teren

Liviu Marius Petre, fostul primar al comunei constănțene Peștera se află la primul mandat de consilier județean.
Potrivit declarației de avere, acesta deţine un teren intravilan în Peştera şi o casă de locuit tot în aceeaşi comună. Petre mai are și trei autoturisme, un Hyundai Accent, un Suzuki Vitara şi un Hyundai Elantra. Alesul județean are și un credit scadent în 2025.
În ultimul an fiscal acesta a înregistrat venituri de 80.346 lei din care aproape 12.000 de lei au fost câștigate la pariuri sportive, vezi secțiunea "documente".


 

Leornard Tănase de la ALDE, pasiune pentru motoare

Leonard Florin Tănase este consilier județean din partea Partidului Alianța Democraților și Liberalilor - filiala Constanța.
Acesta a candidat însă pe lista Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER.
Tănase deține un teren agricol în localitatea Corbu, o casă în Mangalia, un autoturism și două motociclete.
În ultimul an fiscal, Leonard Tănase a avut venituri de 30.000 de lei.
La capitolul interese, consilierul ALDE a menționat că este asociat cu 50% în două societăți comerciale, una cu sediul social în Ovidiu și o alta din Mangalia, vezi secțiunea "documente".



Citește și:

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii