Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:58 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (V)

ro

30 Jan, 2021 00:00 1526 Marime text
 
  • Alesul județeni, PRO România, Leonard Drăgan  nu are terenuri, nici imobile nici bijuterii, ori autoturisme
  • Vasile Rizea, are două terenuri în Tulcea şi unul în Târgovişte, dar  și imobile ş în Constanţa, Tulcea și Neptun
  • Răzvan Filipescu, deţine terenuri în mai multe localităţi, apartamente, casă de vacanță și bani în conturi

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.

Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică și în ordine alfabetică.

Astăzi despre averile și interesele aleșilor județeni ai PRO România - Leonard Drăgan, Răzvan Filipescu şi Vasile Rizea.
 

Leonard Drăgan nu are nicio proprietate!

 
În declaraţia de avere, alesul PRO România, Leonard Drăgan a precizat că nu are terenuri, nici imobile nici bijuterii, ori autoturisme. În schimb, venitul realizat în ultimul an fiscal ajunge până la 126.608 de lei.
Venitul său în ultimul an discal a fost de  53.420 lei ca de manager general în cadrul Asociaţiei Grup Local Dobrogea Nord iar soţia sa, Andreea este şef de serviciu la Primăria Constanţa şi câştigă, pe an, suma totală de 73.188 lei, vezi secțiunea “documente”.
 

Rizea, două terenuri și bani în conturi


Colegul său, Vasile Rizea, are, potrivit declaraţiei de avere, două terenuri în Tulcea şi unul în Târgovişte.
Mai deține şi un imobil în Constanţa, unul în Tulcea şi altul în Neptun.
Consilierul județean are în conturi 17.500 euro şi alţi 123.164 de lei. Venitul realizat în ultimul an fiscal a depășit 100.000 de lei, vezi secțiunea „documente”.

Filipescu, cel mai înstărit ales județean


Fostul candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, Răzvan Filipescu, deţine terenuri în diferite localităţi din judeţul Constanţa dar şi la muncă.
Trei terenuri intravilane, două în oraşul Ovidiu şi unul în satul Poiana, un teren agricol în comuna Castelu de 19 hectare şi alte 7 terenuri forestiere în Predeal.

Răzvan Filipescu mai deţine două apartamente, unul în Constanţa şi unul în Bucureşti, o casă de locuit în Ovidiu şi o casă de vacanţă la Predeal.
Consilierul PRO România are 18 conturi în bancă în valoare totală de aproximativ 4.287.098 lei, 95 de euro şi 600 de dolari.
Venitul anual înregistrat în ultimul an fiscal de Răzvan Filipescu a fost de 3.638.279 de lei, vezi secțiunea „documente”.
 
Citește și:

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (IV)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (III)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii