Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an fără comisarul şef Nicu Turcu

ro

14 Dec, 2018 14:30 1972 Marime text
Pios omagiu, respect şi neuitare pentru dragul meu frate,
comisar şef NICU TURCU,
de la a cărei trecere în eternitate se împlineşte un an în data de 15 decembrie 2018.
 
La un an de la dispariţia prematură a fratelui meu, ţin să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat şi mi-au fost alături.
 
De fiecare dată când gândul zboară la tine, sufletul ni se încălzeşte la amintirea omului bun care ai fost. Dumnezeu să te odihnească în pace!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Col.Foarfeca George Danut 20 Dec, 2018 17:24 Aduc un cald si sincer omagiu celui care a fost un om de mare omenie si caracter, un bun prieten, o fiinta inteligenta si sufletista, un foarte bun profesionist, dar, care, nu a primit inapoi nicodata pe cat ne-a dat el de mult noua tuturor celor din preajma lui. L-am cunoscut, am lucrat impreuna, am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a-l promova acolo unde-i era locul, in varful pirmaidei MAI. Acest om nu avea stare daca nu lucra la foc continuu si cu o eficienta iesita din cale afara. Era dotat de la Dumnezeu cu o gandire rapida, profunda si eficienta. Mi-a acordat ajutorul ori de cate ori i-am cerut acest lucru, dar si daca nu i l-am cerut venea singur si-mi spunea, hai Danutu sa-ti rezolv problema aceea, acum am si timp si chef, hai s-o rezolvam impreuna. Era de o modestie iesita din cale afara, nu dorea sa-i multumesti niciodata pentru orele si sprijinul acordat, nu cerea nimic la schimb.Si-a iubit familia mai presus decat orice si a plecat in Lumea celor Drepti cu sufletul neimpacat. Un gand pios pentru prietenul meu Comisar Sef de Politie Nicusor Turcu, sa-ti fie tarana usoara, sa ai parte acolo Sus in Ceruri de loc luminos, de loc cu verdeata si de multa liniste sufleteasca. Nu te voi uita niciodata.