Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decese Constanţa, 2 martie 2018

ro

02 Mar, 2018 10:18 3021 Marime text
Soţia, fiul şi prietenii anunţă pierderea celui care a fost OMUL în toate şi pentru toţi - Colonel în rezervă GRAUR VÂRTOPEANU CONSTANTIN. Pentru toţi cei care l-au cunoscut, va rămâne de acum doar o frumoasă amintire. Ia cu el gândurile noastre, bucuriile şi împlinirile în care ne-a fost sprijin temeinic, sfătuitor şi îndrumător înţelept, întâiul în veghe şi ultimul la odihnă. Pentru ultima oară, pentru ultima misiune şi pentru întotdeauna - drum bun în lumină! Dincolo de lacrimi şi de cuvinte, rămân şi rămânem să aprindem candela de pe urmă a celui care a fost soţ şi tată, prieten drag atâtora. Dumnezeu să îl odihnească în pacea Cerului Său. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 03.03.2018, la ora 11.00, la Cimitirul Central. Cei ce vor să îşi prezinte ultimele omagii o pot face la Casa Albastră.
 
Vestea plecării dintre noi a prietenului nostru de o viaţă COL. GRAUR-VÂRTOPEANU CONSTANTIN ne-a îndurerat sufletele. Vom păstra însă amintirea OMULUI puternic, generos şi jovial pe care l-am admirat şi preţuit. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe Mariana şi Radu să-i întărească!
Delia, Dumitru şi copiii.
 
Colectivul Liceului Teoretic „Traian“ Constanţa împărtăşesc suferinţa colegei prof. psiholog Silvia Borugă în încercarea pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului. Fie ca Dumnezeu să dea putere familiei îndoliate în aceste momente tragice! Sincere condoleanţe!
 
Colectivul Grupului Sanmarina aduce un ultim omagiu celui care a fost coleg MARIUS COPADINEANU şi este alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii