Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unique Libra - restaurant mic, intim, dar situat într-o locaţie prost aleasă (galerie foto)

ro

17 Dec, 2013 00:00 3773 Marime text
unique libra restaurant mic intim dar situat intr o locatie prost aleasa 479868
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan Dumitru 17 Dec, 2013 09:56 Sa o luam punctual: 1. Nu sunteti in masura sa apreciati daca zona este proasta sau Buna ziua, nu aveti niste studii de specialitate care sa va ofere aceste informatii, concluzia ca este intr-o zona prosta dupa ce s-a tras?! Pe ce va bazati in afirmatia dumneavoastra?! 2. Nu doamna, nu meniul este saracut si dumneavoastra si restul ca dumneavoastra a-ti fost obisnuita prost de mult patroni de restaurant unde pun 30 de pagini de meniu doar sa mancati o amarata de ciorba si o ceafa la gratar. ar trebui sa mergeti prin restaurante normale si sa vedeti ca intr-un meniu normal exista 2 supe maxim , cateva aperitive , cateva main course uri si cateva deserturi. De ce ?!?! Tocmai pentru a avea meniul cat mai fresh. Un meniu din 30 de pagini nu va fi niciodata proaspat in totalitate , tocmai pentru ca nu toate produsele sunt cumparate in aceiasi zi si gatite. acest restaurant nu este o shaormararie unde sa aveti cu detoate si nu se vrea o pata de lumina, ci o pata de culoare, asta este expresia care se foloseste. 3. Lista de vinuri. Doamna somelier, in nici o lista dintr-un restaurant normal de afara nu se ofera asemenea informatii despre crame, si se pun cateva vinuri pentru felurile de mancare pe care le ai in meniu. Nu faci stoc de vinuri. 4. Desertul. Un desert elegant costa, nu se vand gogosi, un desert nu este o savarina ieftina care si aia este costa 10 lei. ADMINISTRATOR ZIUA DE CONSTANTA: Multumim pentru opiniile dv.