Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Goblin Club vinul fiert nu este pentru clienții pretențioși

ro

03 Jan, 2014 17:05 10998 Marime text
Goblin Club se află pe bulevardul Tomis, vis-a-vis de Primăria Constanța. Barul este amenajat la subsol, dar într-un stil destul de interesant. Cel mai mult mi-au plăcut pereții, pentru că aceștia și-au păstrat aparența și încărcătura istorică. Întrucât se vede că a fost respectată structura clădirii și a vechiului subsol, consider că după El Comandante, este cel mai bine amenajat bar-club din Constanța.
Dezavantajul este că, într-o asemenea structură, căldura este destul de greu de menținut. Din acest motiv barmanii și ospătarii stau îmbrăcați cu gecile de iarnă, iar din punct de vedere al aspectului nu este deloc plăcut.

Mesele sunt puține, dar pentru multe persoane. Iar canapelele sunt destul de confortabile și au un aspect plăcut. Tablourile nu prea aveau legătură unele cu altele și nici nu prea păreau să definească stilul barului.(trei dintre ele făceau referire la matematicieni renumiți, un altul ilustra o marcă de băutură alcoolică)
Prețurile sunt destul de bune: cafeaua este cel mult 10 lei, sucurile sau apa costă 6 lei, iar fresh-urile sunt, în general, 9 lei. Vinul fiert despre care vă spuneam costă între 7 și 20 de lei, în funcție de cantitate. Mie personal nu mi-a plăcut, nu pentru că nu ar fi fost făcut bine, ci pentru că vinul în sine nu era deloc dulce sau i-au fost adăugate prea multe condimente. Și nu s-a îndulcit nici după trei pliculețe de miere. În schimb mi-a plăcut că i-au adăugat batoane de scorțișoară, portocale și mere.

Servirea a fost ceva cam... absentă. Asta pentru că ne-am chinuit cam 15 minute să ne vadă să îi putem cere nota. Notă care,... și ea a întârziat.
V-aș recomanda să veniți aici doar într-un  grup mai numeros sau când clubul găzduiește evenimente, altfel poate fi destul de plictisitor.
 
Conform Registrului Comerțului, Goblin Club funcționează pe SC Goblin Club SRL și este administrată de Alexandru Daniel Beizadea, Constantin Beizadea și Costin Mincu. Alexandru Daniel Beizadea se ocupă și de societățile: Co Al Co Entertainment SRL(cu asociatul său Costin Mincu) și SC Sea Core SRL. Costin Mincu figurează ca acționar și în următoarele societăți: SC Com Evant SRL, SC Com-Serv Helenis Fam SRL (radiată), SC CVC Mistico SRL, SC Elefant Club SRL, SC Festival Arena SRL, Goblin Bar & Club SRL, SC Hades Record SRL (întrerupere temporară de activitate), SC Iunie Events SRL, SC Mamut Pub SRL, SC Music Hall SRL și SC La Capatul Curcubeului SRL (lichidare, sediu expirat).
 
Informații utile:
Adresa: Bulevardul Tomis nr. 48
Facebook: https://www.facebook.com/Goblin.Constanta
Contact: 0730707322 sau goblinconstanta@gmail.com
Happy hour: 10 – 16
Wi-fi: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii