Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:14 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Therme-prin ochii primului client

ro

15 Jan, 2016 16:59 2496 Marime text

Când citești rândurile astea, ai aflat că Therme, cel mai cel centru de welness și distracție din Europa, s-a deschis în București. În cifre, pe hârtie, totul sună nemaipomenit: 8 piscine și 16 tobogane, în care te scalzi în apa caldă, adusă de la peste 3000 de metri adâncime. De jur împrejur, oaze de verdeață, compuse dintr-un total de peste 800 de mii de plante (cea mai mare grădină botanică din România). Trei zone distincte, fiecare promițând alt tip de relaxare sau distracție:

Elysium

Cu 6 saune, fiecare cu tematică proprie, 1 piscină de relaxare cu seleniu și zinc în care se află un pool-bar, 9 gradene cu șezlonguri, zona dușului cală, numită și Floarea Evei, 3 cabinete de masaj și restaurantul Colonial.

The Palm

Spațiul unde se află piscina principală, înconjurată de 500 de palmieri, aduși din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Aerul are aceeași temperatură ca în timpul unei zile de vară, iar apa 33 de grade.

Galaxy

Zona pentru joacă. Spațiul de petrecere a timpului liber în familie a fost astfel conceput încât să bucure și să fascineze. Piscine speciale, tobogane spectaculoase, spații de relaxare și un snack bar, toate se regăsesc aici.

Sursa: siteul therme.roCum spuneam, în comunicatele oficiale Therme sună de parcă tocmai ai citi despre un colț din Paradis.

Dar cum vede totul un client, om care a mai vizitat niște parcuri de distracție și centre de relaxare de prin Europa și care a și plătit bilet ca să intre ieri, la Therme?

Insiderul nostru pentru o discuție sinceră și nemarketată despre Therme București este Mircea Marinescu (fotograf de profesie), primul client constănțean al centrului de wellness și unul dintre primii care au pășit pragul Therme, la deschiderea sa oficială.

Cum de ai ajuns la Therme București, printre primii?

Nu a fost nimic plănuit, întâmplarea a făcut să am treabă la prima oră în București și să termin repede, așa că am profitat de ocazie și la ora 9 eram deja acolo. Prima impresie a fost wow! Uite că se poate și în România! Am rămas mai mult decât plăcut impresionat de ce am văzut, încă de la intrare.Am fost prin câteva locuri similare de prin Europa și mi se pare că Therme București le întrece. Designul, atenția la detalii, serviciile, totul a fost de nota 10!
Continuarea pe: blog.umblat.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii