Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Nuit Sociale-evenimentele unde vrei să fii văzut

ro

26 Mar, 2016 10:25 8341 Marime text


Se fac deja câteva săptămâni de când le dau târcoale paginii de Facebook, ca un stalker veritabil. Povestea noastră a început de la fotografiile de mai sus.

Apoi, pe undeva între descrierile ce conţin cuvintele exclusivist şi acces restricţionat şi anunţurile de pe pagina oficială despre ce urmează, interesul meu pentru Nuit Sociale a crescut simţitor. Cine este oare la butoane? Cine a avut ideea organizării unor evenimente cu circuit închis, unde oamenii cool merg ca să simtă, să guste, să traiască din plin viaţa de noapte, dar mai ales, merg pentru că acolo vor să fie văzuţi?



Nu m-am lăsat până nu l-am găsit pe Dan (social stalker, v-am zis!). Dan e jumătate din Nuit Sociale. Un corporatist by day, un tip cool cu prieteni mişto by night tot timpul. Printre amicii săi cei mulţi se numără şi Andrei. Avocat. Social being, master mind N2 pentru Nuit Sociale.

Dan şi Andrei sau Andrei (stânga) şi Dan (dreapta). Nuit Sociale.

Ideea unor nopţi dedicate socializării, s-a născut în 2015. Inspirat din evenimentele private organizate în cluburile londoneze, proiectul lui Dan şi al lui Andrei este un hit. Sold out mereu, toate evenimentele. Şi asta se întâmplă încă de la primele ediţii desfăşurate în 2015, în cele mai neobişnuite locuri.



Cronologia Nuit Sociale spune aşa: anul trecut, zeci de oameni au dat check-in, de pe acoperişul Hotelului Domenii, în cadrul petrecerii de lansare – intitulată L’Aperitif.

Apoi, ca la o masă bună, a urmat Digestif, alt eveniment marca Nuit Sociale, desfăşurat de data aceasta în cadrul unei galerii de artă.
 

Evenimentul a fost unul premium, iar lumea care a participat a fost atent selectată.  În cadrul evenimenului, a avut loc și un vernisaj, o mare parte din spațiu fiind pictată în prealabil de Dominic Vîrtosu .

via Vlad Mihălchioiu, 6pack.ro


Tot, în 2015, Cocor Shopping Center a întinerit, fiind redecorat de 12 designeri români. De rezultat s-au bucurat 1000 de persoane care au participat la Nuit Sociale Couture.

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii