Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro NexT- 10 Ani de scurt metraje

ro

08 Apr, 2016 14:37 3444 Marime text


Cel mai mare eveniment dedicat filmelor de scurt şi mediu metraj din România, NexT are loc zilele acestea în capitală. Deschiderea sa a avut loc joi, 7 aprilie la Clubul Țăranului Român, iar locul a fost plin ochi de prieteni ai festivalului.



Ediția de anul acesta, a zecea la număr, este ocazie ca programul să fie condimentat cu multe evenimente interesante. Unul dintre ele este și Out in Space, unde Umblat.ro a și trimis doi umblători, oferindu-le invitații duble

Și apropo de evenimente interesante, unul dintre ele s-a întâmplat chiar în preambul de festival, atunci când și o parte a echipei umblat.ro alături de alți căutători înfocați au alergat după indicii la NexT Treasure Hunt, pe 2 aprilie. Așa a sunat invitația pentru căutarea de comori:
 

Pentru că am crescut împreună, vrem să vă aducem aminte de locurile inedite ale Bucureștiului unde am devenit #NexTiesForever. Aplicația NexT Treasure Hunt vă va plimba prin diferite locații ale festivalului de la cele nouă ediții de până acum, iar la a 10-a locație vă veți putea trage sufletul și desfăta cu o proiecție surpriză. Primii 10 care ajung la cea de-a 10-a locație vor primii festival-pass-uri, dar nici restul nu pleacă acasă cu mâna goală – pentru ei avem pregătite bilete la proiecțiile din cadrul acestei ediții a festivalului.


Și iată și câteva fotografii de atunci.




Iar norocoșii care au câștigat free passurile au de ce se bucura. Pentru că programul Festivalului Internațional de Film NexT sună magnific anul acesta.

Program-NexT-2016

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii