Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro De 1 Aprilie, se minte frumos… în centrul vechi!

ro

28 Feb, 2016 10:32 2729 Marime text


„O comedie de situaţie, cu actori buni, nu are cum să genereze o poveste neinteresantă.” Spune Iura Luncaşu, regizorul filmului Minte-mă frumos în centrul vechi, despre pelicula ce se va lansa în cinematografe fix de 1 Aprilie.

„Am decis acum mulţi ani să fac ceva pentru public (…) mie îmi place mult comedia. Îmi propun să nu chem degeaba oamenii la cinema, nu vreau ca ei să plece de acolo dezamăgiţi. Vreau ca oamenii să râdă şi să uite de probleme” spune Luncaşu ( regizor cunoscut pentru seriale TV precum „Deschide Ochii”), care a colaborat pentru noua producţie cu scenaristul Adrian Lustig („Nuntă Mută”, „Poker”, „Funeralii fericite”).



Minte-mă frumos în centrul vechi s-a filmat timp de trei săptămâni în capitală şi îi are în distribuţia sa pe cei doi protagonişti care au făcut deliciul primei părţi (Minte-mă frumos, producţie lansată în 2012), actorii Antoaneta Zaharia şi Marius Damian.

Alături de ei apar Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Adriana Trandafir, George Pişteranu. Spoiler alert: nu o să vi se pară, ci chiar o să îi vedeţi şi pe Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.
 

Am fost foarte entuziasmat după ce am citit prima oară textul scenariului şi sincer nu mă aşteptam să fie aşa. Dar de la prima lectura am găsit în text emoţie, comedie şi puţină dramă pe alocuri…mai ales în zona lui Doru, personajul pe care l-am interpretat eu. Cu aceste 3 ingrediente cred că o poveste are mari şanse de reuşită. Ce m-a atras la rol? Păi cred că ce m-a atras la orice rol şi anume plăcerea de a juca:) Iar la personaj m-a atras faptul că e personaj principal…:) am glumit…nu ştiu.. poate faptul că îmi seamănă din anumite puncte de vedere.

Pavel Ulici (actorul care îl interpretează pe Doru), pentru umblat.ro

Sinopsisul poveştii cu care regizorul Iura Luncaşu vrea să îi aducă pe români în sălile de cinema pare un tăvălug de karma neprietenoasă. Cinci tineri care pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi sunt fiecare purtătorii unei iubiri neîmpărtăşite. La cum au zburat săgeţile lui Cupidon ai zice că zeul ar avea nevoie de un control oftalmologic, urgent.

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii