Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:20 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Cum a fost la concertul Selah Sue

ro

20 Dec, 2015 12:17 1238 Marime text

„Succesul nu mi-a vindecat rănile. Nimic nu s-a schimbat cu adevărat. E o călătorie, o bătălie care va dura toată viața”. Spune Selah Sue, solista pe care am văzut-o săptămâna aceasta, concertând pentru a patra oara în România. Cântăreața tocmai declarase pe 8 Decembrie, pe contul său personal de Facebook, că suferă de depresie și că i s-a întâmplat să facă un atac de panică chiar atunci când se afla pe scenă, în fața a 8000 de oameni.

Lunile trecute au fost oribile, sincer. De șase luni nu mai ascult muzică, în timpul meu liber. (…) Nu mai sunt noua solistă, cu o carieră promițătoare, iar asta chiar mă afectează, deși am susținut întotdeauna că succesul nu înseamnă nimic.
Selah Sue via Facebook


În ciuda pesimismului său, Selah Sue își merită locul pe marile scene, din lume, demonstrând lucrul acesta și în timpul spectacolului cu numărul patru, susținut în România. Concertul a avut loc pe 15 Decembrie, fix în mijlocul săptămânii, dar asta nu i-a oprit pe bucureșteni să umple toate locurile de la Berăria H. Pricinoșii au comentat că sunetul nu ar fi fost tocmai strălucit, însă cred că oamenii ăștia au stat doar în partea de sus a localului, unde într-adevăr se auzea înfundat. În fața scenei, unde am stat și noi și unde ne despărțea mai puțin de jumătate de metru de Selah, se auzea bine.

Echipa Umblat.ro prezentă la concertul Selah Sue

Solista belgiană, printre singurele artiste care a povestit despre stările sale depresive, sperând să ajute astfel și alți tineri să primească tratamentul și atenția necesare, a început spectacolul din capitala noastră salutându-i pe toți: Bucureștiii (cu un simpatic accent pus pe ultima silabă) și imediat după Bună seara! Prima piesa a fost dedicată mamei sale, iar următoare întregii familii.

Selah Sue pe scenă la Berăria H

Au urmat piese de pe noul album, dar și melodii la care publicul a cântat de la început până la final. La This world, melodie folosită pentru reclama la Kinder Bueno, lumea a aplaudat, încântată, în timp ce la Raggamuffin, melodie care spune povestea unui om încercat de soartă, publicul din fața scenei a ținut pasul cu solista chiar și pe părțile de raggae.

Continuarea pe: blog.umblat.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii