Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Cele mai trăznite evenimente din 2015

ro

06 Jan, 2016 16:04 3062 Marime text


La Mulți Ani, umblătorilor! Uite că nici în 2015 n-a fost să fie sfârșitul lumii, cu toate calculele mayașe, calendarele aztece sau mai știu eu ce profeții! Eu cred că suntem o sursă prea bună de haz pentru divinități/extratereștri sau ce-o mai fi out there, așa că ne găsim salvarea cumva, de fiecare dată!

Suntem un fel de live stand up comedy, cotinuu și gratuit, pentru oricine ne-o mai fi vecin în spațiul cosmic. Dacă mai aveam vreun dubiu că noi, oamenii, avem un simț al umorului aparte, s-a risipit de îndată ce mi-am aruncat ochii pe câteva dintre cele mai trăznite evenimente organizate în 2015. Le-am ordonat frumos într-un top, ca să nu râd de una singură. Enjoy și apoi dă mai departe!

LOCUL 5 – Cursa Rățuștelor pe Mureș
CÂND: 22 August 2015



Un eveniment fun, cu scop caritabil! O competiție între cele mai rapide rățuște…de plastic, o aventură în care materialul atent modelat, de mâini iscusite, prinde viață, alergând spre îndeplinirea unui obiectiv nobil (igienizarea secției de Neuro Psihiatrie Ifantilă din cadrul Spitalului Județean Arad). Atâta poezie în evenimentul ăsta…doar două persoane au mai sesizat-o însă, din ce se vede pe pagina de Facebook a eventului. Să îi fi speriat prețul rațelor (5 lei/bucata) pe posibilii competitori?

LOCUL 4 – Festivalul Muștarului
CÂND: 8 Noiembrie 2015

Afișul pentru Festivalul Cârnaților 2015

De fapt, locul 4 din top trebuie împărțit între două evenimente, ce  se potrivesc ca o mănușă: Festivalul Muștarului și Festivalul Cârnaților. Au avut ele loc în luni diferite, doar dintr-o proastă inspirație a organizatorilor.

Dacă felurile multiple de muștar (de Tecuci) nu sună așa bine încât ai linge ecranul calculatorului, doar-doar s-o transmite prin el și nițel gust, în schimb lista de preparate servite la Festivalul Cârnnaților e un pomelnic fabulos (simt că îmi crește colesterolul doar enumerându-l). Citiți aici „un regal de  cârnați, produși după rețete din moși strămoși: cârnați uscați, fierți în vin, cârnați cu șuncă sau cârnați subțiri, în maț de oaie!”. Și dacă tot vorbim de evenimente pentru desfătarea burții, ar trebui să îți spun că în 2015 niște slujbași ai gustului au organizat și un Festival al Dovleacului dar și unul al Plăcintelor, spre bucuria gurmanzilor de peste tot!

LOCUL 3: Pomana lui Marty Mustăcilă
CÂND: 3 Octombrie 2015

Nu știi cine e Marty? Înseamnă că ai trăit o viață senină anul trecut, departe de zbuciumul pe care Oana Zăvoranu a ținut să îl împărtășească cu toată țara. Marty, motanul Oanei, a trecut la treburile pisicești de pe lumea aialaltă, tocmai în 2015.

Motanul iubit al Oanei fuse și se duse!

Marty n-a plecat așa, neomagiat, că s-au găsit oameni cu suflet să se ocupe de cele trebuincioase, câtă vreme Oana Zăvoranu era ocupată să facă turul televiziunilor, plângându-și motanul.

Vom celebra împreună trecerea în neființă a lui Marty Mustăcilă, arătându-ne astfel compasiunea și sprijinul față de Oana Zăvoranu și pisicul ei drag. Printre activitățile organizate se regăsesc următoarele: pelerinaj la mormântul lui Marty, pomana motanului mult iubit, cu ajutorul firmei Whiskas.

Cu așa program, ai fi zis că toată suflarea pisicească o să se prezinte la pomană. Dar ia participanții de unde nu-s! Vădit marcat de lipsa de interes, unul dintre îndoliați posta:

Din ce în ce mai liniște. În ritmul ăsta, foarte puțini ne vom reuni pe 3 Octombrie. Nu-i nimic, așa se cern bocitorii de conjunctură.
via Facebook

Continuarea pe blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii