Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:52 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se împlinesc 115 ani de la nașterea unui mare actor american. A fost laureat al premiului Oscar

ro

18 Jan, 2019 00:00 206 Marime text
Cary Grant (născut Archibald Alexander Leach, pe 18 ianuarie 1904, la Bristol, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei și decedat pe 29 noiembrie 1986, Davenport, SUA) a fost una dintre marile stele americane de film ale Hollywood-ului de altădată, laureat al Premiului Oscar, informează Wikipedia.
 
Filmografie
 
Ultimul fort (1935)
Suspiciune (1941)
Arsenic și dantelă veche (1944)
Notorious (1946)
Soția episcopului (1947)
Afaceri încurcate (1952)
Să prinzi un hoț (1955)
Mândrie și pasiune (1957)
La nord, prin nord-vest (1959)
Șarada (1963)
Father Goose (1964)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii