Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece poveşti incredibile care demonstrează că niciodată nu trebuie să te dai bătut

ro

11 Mar, 2016 08:39 4304 Marime text
Necazurile, problemele ce par fără rezolvare şi mici situaţii ce ne pun pe jar în viaţă nu ar trebui să pară chiar atât de mari. Pentru unii dintre noi poate fi doar o fază trecătoare, dar pentru unii poate fi o schimbare pe viaţă. Ei bine, în astfel de momente este important să ai un suport motivaţional. De aceea, vă prezentăm poveştile unor oameni care au fost nevoiţi să dea piept cu evenimente nu prea plăcute şi să treacă prin ele cu demnitate.
 
Nick Vujicic
 
 
Trăind fără mâini şi picioare, acest om incredibil nu a căzut în depresie. Mai mult, el a devenit o dovadă unică că în orice situaţie, chiar şi în ele mai dificile momente, te poţi regăsi şi poţi deveni o persoană fericită. Nick joacă golf, face surf, călătoreşte în jurul lumii, ţine discursuri motivaţionale şi, recent, a devenit tată pentru a doua oară. Când copiii îl întreabă pe stradă ce a păţit, el le răspunde: "Este din cauza ţigărilor!".
 
Bill Porter
 
Când ai un scop şi dorinţa de a-l atinge, boala nu va fi un obstacol pentru tine. Deşi Bill Porter are paralizie cerebrală, el a vrut să lucreze în vânzări. El şi-a făcut un scop din asta şi a devenit unul dintre cei mai buni agenţi de vânzare din America. Filmul "Din uşă în uşă" este dedicat spiritului său şi este recomandat acelora care cred că ceva le va sta în calea atingerii unei cariere dorite.
 
Evgeny Smirnov
 
Nu e nimic mai rău pentru un dansator decât să-şi piardă abilitatea de a dansa. Ce poate face un dansator profesionist când îşi pierde un picior într-un accident rutier? Continuă să danseze! Exact asta a făcut Evgeny Smirnv, un campion rus la break dance, care, în ciuda situaţiei în care se afla, a trebuit să înveţe să danseze din nou. Performanţa sa în spectacole a devenit un excelent exemplu nu numai pentru spiritul uman ci şi pentru faptul că poate dansa incredibil chiar dacă are un singur picior.
 
Olesya Vladykina
 
Uitați-vă la această fată frumoasă și fermecătoare. Chiar dacă ea are doar 20 de ani, Olesya Vladykina a suferit foarte mult: un accident în Thailanda i-a luat nu numai mâna stângă, dar și cel mai apropiat prieten. Acel moment i-a schimbat toată viața, dar ea nu s-a dat bătut. După accident, ea a participat la Jocurile Paralimpice de două ori, câștigând primul loc și stabilind un record mondial. Apropo, ea a refuzat o proteză (”este teribil de inconfortabilă”, spune ea) și a făcut totul perfect cu o singură mână!

Sylvester Stallone
 
Credeți că trebuie să arătați ca o frumusețe ideală ca să deveniți actor? Greșiți! Dumnezeu a ”interzis” să fiți mai puțin decât perfect! Și dacă nu ne credeți, înseamnă că nu ați auzit de Sylvester Stallone. Ca rezultat al unei traume suferite la naștere, partea stângă a feței lui este paralizată și gura lui este ușor strâmbă și limba lui este de asemenea parțial paralizată (de aceea el are vorbirea un pic neclară). Acum răspundeți la o întrebare: asta l-a oprit să devină unul dintre cei mai buni actori din toate timpurile?
 
Andrea Bocelli
 
Orbirea privează o persoană de capacitatea de a vedea lumea, dar nu de a o simți. Poate că acest lucru l-a ajutat pe italianul Andrea Bocelli, un cântăreț popular orb de muzică clasică, să împartă o energie fascinantă și inspirațional cu publicul prin cântecele sale. Andrea Bocelli este tatăl a trei copii, și, recent, el s-a recăsătorit. El se bucură de viața lui. După cum spune Andrea, chiar dacă el este lipsit de capacitatea de a privi lumea, el încă mai poate vedea cu inima lui.
 
Madeline Stuart
 
Când ai un vis, chiar și un handicap nu te poate opri din realizarea lui. Madeline Stuart, care s-a născut cu Sindrom Down, a vrut să meargă pe podium şi să fie model. Și a făcut-o! Desigur, a fost nevoie de ceva timp. Fata a început să practice diverse sporturi pentru a pierde din greutate, apoi a încercat o lungă perioadă de timp să contacteze diverse agenții de modeling, care nu au fost pregătite imediat pentru o fată cu sindromul Down. Dar, Madeline și-a atins scopul: ea a semnat un contract important cu brand-ul "Manifestul", reprezentând îmbrăcăminte sport pentru femei, de toate formele și mărimile. Recent, ea a apărut la New York Fashion Week. Așadar, visele devin realitate într-adevăr!
 
Victoria Duval
 
Un atlet este întotdeauna un atlet. În vârstă de douăzeci de ani, jucătoarea americană de tenis Victoria Duval, care a depășit un limfom Hodgkin, dovedește asta. Ea a continuat antrenamentele, iar ea a participat deja cu succes la unul dintre cele mai mari de tenis de turnee de Grand Slam. Dar, ni se pare că Victoria a câștigat deja cea mai mare luptă a vieții ei!
 
Chantelle Brown Young
 
Frumusetea acestui model este într-adevăr neobișnuită. Când ea a fost un copil, Chantelle a aflat că are o lipsă de pigmentare a pielii pe tot corpul, care este numită Vitiligo. Având un corp excelent și caracteristici frumoase faciale, ea a decis să transforme acest dezavantaj în avantajul ei. Ca urmare, acum ea este un model bine-cunoscut. "Sunt oameni cu pielea închisă şi cu pielea albă, și eu mă potrivesc perfect ambelor categorii", a spus Chantelle.
 
Ksenia Bezuglova
 
Mamă a doi copii, Ksenia a fost câștigătoarea unui concurs de frumusețe italian în rândul utilizatorilor de scaune cu rotile numit "Vertical". Ea este un activist social care vrea să facă mediul mai confortabil pentru persoanele în scaune cu rotile. Ksenia este o persoană care se bucură de viața ei și încă mai are o mulțime de planuri. Această femeie, cu spiritul ei incredibil și optimismul fără margini, este un exemplu luminos că poți învinge orice în viață!
 
P.S.
Da, vieții îi place să testeze puterea noastră, și face asta destul de des. Dar, în ciuda tuturor provocărilor sale, uneori nebună și nedreaptă, viața este cu adevărat uimitoare. Chiar dacă viața ta este împărțită în ”înainte de” și ”după”, există o mare șansă să vă surprindă. Oameni din acest material au făcut o alegere și sunt o sursă de inspirație mare pentru cei sănătoși care cred că viața lor este terminată. Care este alegerea ta?

sursa foto: brightside.me
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii