Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SUA. Un hoţ muşcat de un câine poliţist dă în judecată autorităţile

ro

18 Apr, 2011 04:14 2262 Marime text
sua-un-hot-muscat-de-un-caine-politist-da-in-judecata-autoritatile-93224.jpgUn bărbat care a fost muşcat de un câine poliţist în timp ce fugea de la locul unei tâlhării şi care, la rândul său, l-a muşcat pe patruped, dă în judecată autorităţile, pentru abuz de forţă şi pentru că ofiţerii au refuzat să-i dea insulină în timpul interogatoriului, potrivit The Arizona Republic.

Eric Sullivan (33 de ani) susţine că, în urmă cu un an, drepturile civile i-au fost încălcate în timp ce fugea de la locul unei tâlhării comise de el însuşi în Glendale.

Bărbatul a spus că a fost urmărit de un câine poliţist, care a sărit pe el şi l-a muşcat. Poliţiştii au răspuns acuzaţiei spunând că şi Sullivan a muşcat câinele, provocându-i răni.

Sullivan a mai spus că, în timpul interogatoriului de la sediul poliţiei, ofiţerii au refuzat să-i dea insulină, el fiind diabetic, astfel că ar fi avut o criză de diabet în celula în care a fost închis.

Avocatul bărbatului a depus acţiune în instanţă în 18 martie, cerând despăgubiri în valoare totală de 450.000 de dolari.

Sullivan este, în prezent, închis într-o închisoare din Arizona, unde are de ispăşit o pedeapsă de şapte ani de închisoare, pentru tâlhăria comisă în Glendale.

Autorităţile date în judecată nu au comentat, deocamdată, acţiunea bărbatului.

Sursa: Antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii