Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

" Sunt un om care realizeaza ca a facut multe greseli dar niciodata nu am gresit fata de romani".

ro

31 Oct, 2009 16:57 1033 Marime text

Traian Basescu s-a adresat romanilor la Constanta pe un ton familial ca al unui constantean catre constanteni. Presedintele le-a transmis ca : " Sunt un om care realizeaza ca a facut multe greseli dar niciodata nu am gresit fata de romani".

"I-am iubit, i-am respectat pe romani si voi fi cel mai liber om pe care puteti sa-l alegeti in fruntea tarii".

In continuarea discursului din parcul prefecturii presedintele i-a sfatuit pe romani sa merga cu totii la vot si sa voteze cu inima, mai ales ca acum au posibilitatea sa sustina ideea unui parlament unicameral dar si a reducerii numarului de parlamentari.

Romanii pe 22 noiembrie trebuie sa aleaga cel mai potrivit om pentru ocupa fotoliul de la Cotroceni. Sustinut de intreaga echipa la Constanta pe scena de la Prefectura au fost prezenti: Emil Boc, Theodor Stolojan, Adrian Videanu, Vasile Blaga, Elena Udrea, Sorina Placinta si membrii PDL Constanta dar si din judet.

Presedintele a anuntat ca in functie de desfasurarea evenimentelor de la inaugurarea dediului UDTTR va participa si la emisiuni ale posturilor Radio Sky ,Antena1,Tv Neptun, Radio Romania Actualitati.

Dupa-amiaza presedintele Romaniei va pleca spre Iasi, acolo unde este asteptat de organizatiile PDL locale dar si de mii de sustinatori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii