Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu „Coloana mea vertebrala este la fel de dreapta ca in 2004"

ro

31 Oct, 2009 20:48 1703 Marime text

base_cta2.jpgTraian Băsescu a susţinut astăzi la malul mării că una dintre întrebările pe care şi le-a pus înainte de această campanie electorală este dacă şi-a păstrat coloana vertebrală la fel de dreaptă ca la începutul mandatului de preşedinte şi că a ajuns la concluzia că nu a trădat aşteptările românilor.

„Am ajuns la concluzia că e la fel de dreaptă ca în 2004. Nu mi-am plecat-o în faţa niciunui oligarh, în faţa niciunui mogul. Ce ar fi trebuit să fac să-mi fie bineşi săfiu lăudat la televiziuni? Ar fi trebuit să fiu de acord să se închidă dosarul d-lui Patriciu? Ce-ar fi trebuit, să-i daului Sorin Ovidiu Vântu Poşta Romană? Ar fi trebuit să-l fac fericit pe domnul Voiculescu dându-i minele de sare?", a afirmat Băsesu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vermorel 02 Nov, 2009 13:08 si stomacul cum este domnule ? a inceput sa se lipeasca de colona si de aceea mai vreti inca 5 ani ? basescu a pus bazele ologarhiei si nepotismului in romania si tot el vrea sa il invinga ? asta imi pare ca vorba " hotii striga hotii " nu iti mai merge de data asta mincinosule , ti-am intelesc schema de joc !
  • mircea 02 Nov, 2009 11:57 da e la fel de drept ca si atunci cand s-a operat de hernie de disc! adevarul este ca basescu este cel mai drept om din tara asta, om mai drept decat el nu mai exista !!!a facut numai fapte bune si a ajutat pe toata lumea! haideti sa fim cu totii realisti si sa il excludem pe acest pinnochio din orice functie importanta!
  • justice 02 Nov, 2009 11:36 Asta-i dus rau cu capu ori e mai nenorocit decat credeam. Pai el a prduit flota, i-a dat carierele de marmura lui Videanu, fabrici de electrice lui Berceanu, hoteluri si parcari lui Udrea, armamentul lui fra-su, afacerile din port lu Stavrosita si Blaga, posta romana au luat-o ei deja, RAFO Onesti lui Dorin Cocos Udrea, lui Stoica termocentralele din Gorj si lista ar putea continua pe 2 pagini. De aia ii vom da un sut in cur sa se duca naibii cu vilelel lui cu tot. Mincinos, tradator, fara caracter. Tot ce a atins a distrus. Vai de romani daca mai aleg un dictator nebun ca asta.
  • justice 02 Nov, 2009 11:25 Asta-i dus rau cu capu ori e mai nenorocit decat credeam. Pai el a prduit flota, i-a dat carierele de marmura lui Videanu, fabrici de electrice lui Berceanu, hoteluri si parcari lui Udrea, armamentul lui fra-su, afacerile din port lu Stavrosita si Blaga, posta romana au luat-o ei deja, RAFO Onesti lui Dorin Cocos Udrea, lui Stoica termocentralele din Gorj si lista ar putea continua pe 2 pagini. De aia ii vom da un sut in cur sa se duca naibii cu vilelel lui cu tot. Mincinos, tradator, fara caracter. Tot ce a atins a distrus. Vai de romani daca mai aleg un dictator nebun ca asta.