Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de șoferi vitezomani depistați într-o săptămână pe autostrăzi. Care a fost cea mai mare viteză înregistrată de radar

ro

09 Oct, 2017 09:00 1446 Marime text
În ultima săptămână, 34 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 225 km/h, pe autostrada A3 Turda-Borș.
 
În perioada 2 – 8 octombrie  a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române care acționau pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi au depistat 34 de conducători auto care circulau cu viteze excesive.
 
Astfel, pe autostrada A1, 16 șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 183 și 218 km/h.
 
De asemenea, pe autostrada A2, aparatul radar a înregistrat un conducător auto care se deplasa cu o viteză de 194 km/h.
 
Tot în această perioadă, pe autostrada A3, polițiștii au depistat 18 șoferi care au depășit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 și 225 km/h.
 
Viteza maximă a fost înregistrată la data de 6 octombrie a.c., la kilometrul 26 al Autostrăzii A3 Turda-Borș, când polițiștii au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Brașov, care circula cu 225 km/h.
 
Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.
 
De asemenea, polițiștii au depistat, la data de 8 octombrie a.c., un bărbat, de 32 de ani, din Sibiu, în timp ce a depășit două autovehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu, pe breteaua de acces în autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, la kilometrul 247.
 
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 580 de lei și i - a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 30 de zile.
 
Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!
 
Sursa video: Poliția Română
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii