Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu Votul în cazul Dan Şova, o nouă "marţe neagră" pentru clasa politică

ro

04 Jun, 2015 10:10 1606 Marime text
 
Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, ieri, la ieșirea de la sediul PMP, faptul că Dan Șova a fost salvat de votul dat marți în Senat cu privire la cererea DNA de încuviințare a arestării sale. Fostul președinte susține că scutul făcut de senatori în jurul lui Dan Șova reprezintă o nouă ”marțe neagră”.
 
”Scutul făcut de parlamentari în jurul lui Șova este o nouă ”marțe neagră” și este semnalul definitiv al războiului deschis de clasa politica împotriva justiției. Și eu am unele nemulțumiri, dar de aici până la a trece la demolarea justiție este o cale lungă. Justiția a făcut progrese enorme din 2004 până în 2014, iar problemele pe care le are trebuie duse mai departe până la diminuarea lor”, a mai spus Traian Băsescu.
 
Referitor la reacția lui Klaus Iohannis în acest caz, fostul șef al statului a declarat că președintele ar trebui să profite de popularitatea pe care o are pentru a adresa mai multe mesaje cetățenilor.
 
”După mine, un președinte trebuie să profite de popularitatea pe care o are pentru a da mesaje directe în spațiul public. Românii trebuie să știe care este opinia președintelui”, a spus Traian Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii