Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vot de încredere pentru o nouă candidatură a deputatului PDL Constantin Chirilă

ro

06 Oct, 2012 18:06 883 Marime text
La iniţiativa deputatului PDL Constantin Chirilă, ieri a avut loc, la Murfatlar, Consiliul de Coordonare al Colegiului 4 Constanţa. Potrivit statutului PDL, la eveniment au luat parte 130 de persoane, reprezentând membrii Biroului Permanent de Colegiu, viceprimarii şi consilierii PDL din Colegiu 4, dar şi, în calitate de invitaţi, preşedinţii organizaţiilor de votare din Colegiul 4.
„Fiind prima întâlnire după alegerile locale, pe ordinea de zi s-au aflat probleme organizatorice, prezentarea noilor consilieri şi validarea noilor membri ai Biroului Permanent de Colegiu“, se precizează într-un comunicat de presă.
Ulterior prezentării raportului de activitate de către deputatul Constantin Chirilă au luat cuvântul, în cadrul evenimentului, primarii localităţilor Poarta Albă şi Castelu, Vasile Delicoti, respectiv Nicolae Anghel. La iniţiativa primarului Delicoti, Consiliul de Coordonare de Colegiu a dat un vot de încredere deputatului Chirilă pentru candidatura sa la un nou mandat de parlamentar în contextul alegerilor generale din 9 decembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii