Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Vergil Chiţac va face echipă cu Gheorghe Dragomir. Liberalii fac cerc în jurul candidaţilor şi îi vor susţine!

ro

01 Mar, 2016 22:03 3027 Marime text
Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat, într-o emisiune televizată, în această seară, că e liniște în Organizația PNL Constanța.

Potrivit acestuia, preşedinte filialei municipale a PNL Constanţa, Vergil Chiţac, va face echipă cu Gheorghe Dragomir. Din ceea ce spune Blaga, toți liberalii vor sta în jurul candidaților și îi va susține inclusiv senatorul Christian Gigi Chiru.
 

"Mereu am avut potenţial, dar nu am avut candidaţi. Acum avem, deşi nu ne subestimăm adversarul, adică pe Decebal Făgădău", a spus Blaga.

UPDATE:


Pe de altă parte, Vasile Blaga a declarat că, în cazul în care candidații liberali la primăriile de sector nu se ridică măcar la jumătate din scorul partidului, se vor lua decizii politice. El a fost întrebat cine va fi desemnat candidat la sectorul 1 dintre Diana Tușa și Alexandru Nazare, însă nu a dorit să răspundă. Blaga a precizat că, săptămâna viitoare, candidații la sectoare vor fi desemnați și că, în prezent, aceștia sunt măsurați în sondaje. De asemenea, liderul PNL a indicat că, în două săptămâni, vor fi anunțați toți candidații liberali la alegerile locale. El a spus că, în zilele următoare, va fi analizată situația de la PNL Buzău, organizație pe care a catalogat-o "cea mai slabă".
 

"La Buzău, situația este complicată. Este cea mai slabă organizație PNL din țară. Văd niște oameni foarte gălăgioși, cu păreri deosebite, dar situația noastră acolo este următoarea: noi avem doi primari de comune. (...) Nu pot să vă spun ce vom face acolo. Suntem în analize foarte clare. Stă pe capul meu și a colegei mele, doamna Gorghiu, situația de acolo, a tuturor colegilor din conducere, dar va trebui să luăm măsuri și acolo ca să nu ne facem de râs", a afirmat Blaga.


Sursa foto1: nasul.tv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii