Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează noi proiecte Investiții de peste 2 milioane de euro în complexul balnear Vraja Mării din Eforie Sud

ro

02 Jul, 2014 17:54 2597 Marime text
Baza modernă de tratament a Complexului Balnear Vraja Mării din Eforie Sud a împlinit de curând 4 ani de activitate. Până la această dată, reprezentanții sanatoriului a făcut investiții de peste 2 milioane de euro, iar acestea nu se opresc aici.

In acest moment, reprezentanții Sanatoriului anunță că demarează proiectul amenajării unor bai reci la standarde internaționale in zona Lacului Techirghiol, pentru a încuraja vizitatorii se se bucure de frumusețile lacului Techirghiol şi sa aprecieze experiența specială de a fi în mijlocul naturii.
De asemenea sunt în curs de dezvoltare o serie de programe de detoxifiere si slabire similare celor care se fac in afara tarii.

Cât privește investițiile deja realizate. Recent, a fost finalizată o investiție de aproximativ 600.000 de euro punându-se bazele unui concept de wellness hotelier, care are la baza camere cu design personalizat, astfel încât fiecare revenire să constituie pentru cei cazați aici o noua experienta.

Această investiție s-a alăturat celei inițiale de aproximativ 1.500.000 euro, realizată în urma cu 4 ani, baza de tratament fiind dotata cu echipamente medicale de ultima generatie, astfel incat efectele terapeutice ale tratamentelor de specialitate care valorifica din plin proprietatile terapeutice ale apei si namolului de Techirghiol sa fie amplificate.

Sursă foto: mysto.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii