Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:58 27 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Un elev a avut nevoie de asistenţă medicală, după ce a fost admonestat de profesoara de română

ro

20 Oct, 2015 14:52 1895 Marime text
Unui elev din clasa a XI-a de la Liceul Teoretic Ovidius din Constanţa i s-a făcut rău astăzi, în pauza dintre ore.


Surse anonime ne-au dezvăluit că elevul ar fi fost drogat şi de aceea i s-a făcut rău. 

Directoarea  unităţii de învăţământ, Cristina Anghel, a chemat imediat ambulanţa.

Ea ne-a confirmat că unui elev i s-a făcut rău, însă a ţinut să infirme faptul că acesta ar fi consumat droguri.UPDATE ora 15.48

ISJ Constanţa a transmis  informarea directorului Cristina Anghel referitoare  la evenimentul de astazi de la Liceul Teoretic „Ovidius”.

„Astăzi 20.10.2015, în pauza de la ora 12:00, unul dintre elevi a suferit un atac de panică, pe fond de hipoglicemie și hipocalcemie. Elevul a fost tot timpul conștient, a comunicat coerent. Am anunțat cabinetul medical școlar. Profesorul de serviciu și asistenta medicală au intervenit cu măsurile de prim ajutor. Am anunțat serviciul 112, care a venit la sediul liceului și a făcut investigațiile de specialitate, pe baza cărora au stabilit diagnosticul de hipoglicemie, hipocalcemie și atac de panică.
Elevul și-a revenit și a fost preluat de familie“.
 

UPDATE, ora 15.20: 

Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, ne-a declarat că este vorba despre un elev, de 17 ani, cfare s-ar fi supărat la ora de română, după ce a fost admonestat de profesoară, şi i s-a făcut rău. După ce a primit îngrijirile medicale de specialitate de la echipajul SAJ, elevul a fost luat acasă de unchiul său. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii