Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Profesoara care şi-a tranşat soţul a ajuns după gratii. Poliţiştii încă mai caută organele bărbatului!

ro

16 Sep, 2015 19:33 1569 Marime text
Profesoara din Iaşi, care a îngrozit o ţară întreagă prin cruzimea cu care şi-a omorât soţul, a fost reţinută de poliţişti. 

Soția ucigașă, o fostă profesoară suplinitoare de geografie, a fost depistată la Târgu Frumos, unde, la miez de noapte, căra pungile cu trupul soțului, un fost colonel de armată.
 
Capul victimei a fost găsit într-o găleată, în garsoniera în care bărbatul locuia împreună cu soția, în oraşul Roman. Potrivit procurorilor, lipsesc organele interne și organul genital. Anchetatorii au fost sesizați de colegii lor de la Târgu Frumos, localitate în care polițiștii au descoperit, luni noaptea, fragmentele din cadavrul bărbatului, puse în trei saci și cărate de colo-colo de soția victimei. Aceasta fusese văzută coborând dintr-un autocar în orașul Târgu Frumos, cărând după ea trei saci de gunoi. Ea a solicitat ajutor de la un taximetrist, căruia i-a cerut să oprească mașina după 70-100 m pentru a arunca un sac la gunoi. Șoferul taxiului a simțit însă un miros îngrozitor venind din saci și a anunțat imediat poliția.
Oamenii legii au stat de vorbă cu femeia și apoi au condus-o în garsoniera sa din Roman, unde au găsit capul bărbatului acesteia, într-o găleată din plastic, lăsată în debara. Capul era spălat! Anchetatorii au stabilit că bărbatul ucis este Gheorghe Zaharia, în vârstă de 70 de ani.
 
În casă, se pare că anchetatorii nu au găsit urme de sânge. 

UPDATE, ora 21.00:


Necropsia cadavrului a relevat faptul că moartea acestuia a fost una foarte violentă. Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice.

sursa foto: captură video
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii