Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Prejudiciu de peste 7 milioane de euro Percheziții la una dintre cele mai mari firme de pază din țară

ro

15 Dec, 2014 07:21 2275 Marime text
La această oră, procurorii derulează mai multe percheziții la una dintre cele mai mari firme de pază din țară. Conform RTV, prejudiciul în acest caz este de peste 7 milioane de euro. 

UPDATE - comunicat oficial al Poliției Române

 
În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul  I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează 12 percheziţii, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Vrancea, la domiciliile membrilor unei reţele infracţionale, specializate în evaziune fiscală.
 
La activităţi participă  peste 70 de poliţişti din structurile centrale al Poliţiei Române.
 
Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidenţiat operaţiunile comerciale desfăşurate, creând totodată circuite comerciale prin care sunt evidenţiate tranzacţii fictive,  în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.
 
Prejudiciul cauzat este estimat la 7 milioane de euro.
 
În funcţie de probatoriul administrat şi de aspectele rezultate, în urma percheziţiilor urmează a fi dispuse măsuri conform prevederilor procesual penale în vigoare. 

UPDATE 14.20

Conform evz.ro, firma de pază vizată este NEI Guard.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii