Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:10 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Senatul a votat pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

ro

03 Feb, 2016 11:02 760 Marime text
Ședința plenului Senatului în care se dezbate și votează cererea DNA privind încuviințarea urmăririi penale în cazul fostului vicepremier și ministru de Interne, senatorul Gabriel Oprea, a început.
 
Acesta a sosit la Senat cu aproximativ jumătate de oră înainte de ședința de plen, informează Agerpres.
 
Reamintim că Oprea afirmă că se consideră nevinovat și spune că nu a beneficiat de nimic în plus față de ceilalți miniștri de Interne.

UPDATE 4, ora 11.45
 
Senatul a încuviinţat cererea de urmărire penală a lui Gabriel Oprea, în urma numărării voturilor. S-au înregistrat 102 voturi „pentru” şi 31 „împotrivă". 

UPDATE 3, ora 11.35
 
S-a încheiat votul secret cu bile. Urmează numărarea voturilor.

UPDATE 2, ora 11.23

Începe votul pentru ridicarea imunităţii parlamentare a lui Gabriel Oprea. Acesta este secret cu bile.

UPDATE 1, ora 11.08

„Privind suspiciunile privind abuzul în funcţie, nu am cerut şi nu am avut nimic în plus faţă de alţi miniştri de interne, alţii sunt aici în sală, nu am abuzat de funcţie, nu am beneficiat de drepturi şi privilegii în afara legii şi mă consider nevinovat. Toate argumentele care demonstrează ce spun azi vor fi prezentate pe larg în faţa magistraţilor. Cer să votaţi pozitiv cererea privind încuviinţarea urmăririi penale, este datoria procurorilor să verific orice suspiciune de încălcare a legii. Este în interesul meu ca adevărul să iasă la lumină în cel mai scurt timp", a spus Oprea, citat de stiripesurse.ro, de la tribuna Senatului.
 
Sursa foto: romaniacurata.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii