Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Galați Un tânăr a aruncat cu o secure spre o polițistă și a rănit-o

ro

10 Aug, 2015 16:48 1980 Marime text
 
O femeie care lucrează la Poliţia Locală Galaţi a fost rănită după ce, în timpul unei misiuni, un tânăr de 23 de ani a aruncat o secure spre ea. Incidentul a avut loc duminică seară, când o patrulă mixtă a fost trimisă pe strada Tecuci, unde mai multe persoane găteau pe domeniul public. Când poliţiştii au ajuns acolo, oamenii de acolo au devenit recalcitranți şi au trecut la ameninţări, fiind necesară şi intervenţia altor echipaje.
Un echipaj de poliție l-a imobilizat pe un bărbat în vârstă de 52 de ani, acesta încercând să arunce cu o tavă metalică plină cu jar către poliţişti. După imobilizarea bărbatului, fiul acestuia, în vârstă de 23 de ani, a luat din curtea casei o secure pe care a aruncat-o către echipajele de poliţie şi a lovit o poliţistă locală. Ea a fost rănită în zona mâinii stângi și a pieptului, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD, care a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Cei doi bărbaţi care i-au atacat pe poliţişti au fost duşi la sediul Secţiei 2 de Poliţie Galaţi, unde le-au fost întocmite actele procedurale pentru ultraj. Tânărul a fost ulterior reţinut pentru 24 de ore.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii