Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer a accidentat un pieton și a fugit de la fața locului. Incredibil unde a fost găsit suspectul

ro

05 Sep, 2018 22:24 991 Marime text
Un bărbat din Focşani a murit miercuri seară aruncându-se în faţa trenului după ce a accidentat un pieton şi a fugit de la faţa locului, informează Agerpres.ro. 
 

"La ora 20,30 a fost primit un apel 112 cu privire la o persoană care s-a aruncat în faţa trenului. Aceasta a fost identificată, fiind vorba de un bărbat de 49 ani, din Focşani. Din primele cercetări, se pare că acesta este autorul unui accident uşor cu fuga de la faţa locului petrecut puţin mai devreme pe şoseaua Vrancei, unde un pieton a fost acroşat de un autoturism şi accidentat uşor", a declarat comisar-şef Zorel Burlan, de la IPJ Vrancea.

 
Potrivit acestuia, victima accidentului le-a furnizat poliţiştilor marca şi numărul de înmatriculare ale autoturismului implicat, maşina fiind identificată la adresa proprietarului, care însă nu a fost găsit acasă de poliţişti.
 
Mecanicul de locomotivă le-a declarat poliţiştilor că bărbatul a ieşit din boscheţi la sosirea trenului şi s-a aşezat pur şi simplu pe linia ferată. Acesta nu a mai putut să frâneze şi a trecut cu trenul peste el. AGERPRES
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii