Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost magistrat este în stare gravă după ce a încercat să se sinucidă

ro

18 Mar, 2018 13:57 2262 Marime text
O fostă judecătoare din Argeş a încercat să se sinucidă, duminică, prin ingerarea unei substanţe corozive, fiind transportată în stare gravă la spital. Ipoteza unei tentative de sinucidere a fost confirmată de un bilet de adio scris de femeia în vârstă de 45 de ani, precum şi de faptul că după ingerarea substanţei corozive şi-a tăiat venele, potrivit unor surse judiciare.
O ambulanţă a intervenit în cursul dimineţii în oraşul Ştefăneşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că soţia sa a încercat să se sinucidă. Gabriela Iordache, care anterior a ocupat funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte interimar al Judecătoriei Piteşti, prezenta tăieturi pe antebraţe şi arsuri interne, provocate de ingerarea unei substanţe iniţial necunoscute.
Potrivit agenţiei de presă, Agerpres, femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi internată în Secţia Anestezie-Terapie Intensivă, cadrele medicale luând în calcul să o transfere la o clinică din Bucureşti. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii