Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Să nu-mi spuneţi că-mi daţi fata de la pagina 5!“

ro

21 Dec, 2014 15:23 1955 Marime text
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a mers, astăzi, la redacţiile unor ziare centrale. A semnat autografe, a făcut urări de sărbători, a facut poze cu jurnaliştii şi a făcut glume încontinuu. 

„Sună prost să îmi spună cineva preşedinte“, a declarat Traian Băsescu. 

Angajaţii unei redacţii au spus că au un cadou pentru fostul preşedinte, iar Traian Băsescu a răspuns în spirit de glumă: „Să nu-mi spuneţi că-mi daţi fata de la pagina 5!“. Jurnaliştii au răspuns că nu poate sa fie vorba de aşa ceva, iar fostul preşedinte a răspuns: „A, nu lucrează duminica?“

„Plec liniștit (...) și probabil m-a încurajat în acest sentiment și ceea ce am văzut prin presă în ultimele săptămâni. Oricât m-au tăvălit, ce era de recunoscut au recunoscut“, a declarat Traian Băsescu. El a adăugat că nu a avut emoții la predarea mandatului și nu ar fi observat ca noul președinte Klaus Iohannis să fi avut emoții.

Traian Băsescu a mai menționat că ar prefera ca oamenii să-i spună „domnule comandant“ și nu „domnule președinte“, menționând că mandatul său de șef de stat a expirat, dar brevetul de comandant de navă este valabil până în anul 2016.

Băsescu a spus că intenția sa este de a se odihni o perioadă, după încheierea celor două mandate.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii