Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:39 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu ar trebui să elibereze, azi, vila de la Scroviştea

ro

01 Jun, 2015 09:56 827 Marime text
 
Fostul preşedinte Traian Băsescu ar trebui să părăsească, azi, vila de protocol de la Scroviştea. Fostul şef al statului ar trebui să se mute în vila din strada Gogol, pusă la dispoziţie de RA-APPS.
 
În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu critica starea în care se află casa ce i-a fost repartizată după încheierea mandatului de președinte. "Azi am fost în locuința care mi se potrivește și în care plouă. Acolo nu se poate locui pentru securitatea unui președinte. La Gogol astăzi încă ploua, încă se scurgea apa din plafon. Când va fi gata, va fi gata", spunea fostul preşedinte.
 
În replică, Victor Ponta spunea că Băsescu poate fi şi evacuat cu forţa de la Scroviştea, dacă refuză să plece de bunăvoie, pentru că RA-APPS are dreptul să facă acest lucru.
 
Guvernul a aprobat, pe 4 februarie, hotărârea prin care vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, îi este atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă.
 
Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi, chiria lunară percepută până în prezent fostului chiriaş, Mioara Roman, ridicându-se la 6.205 euro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii