Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedii în trafic. Accidente rutiere grave în această dimineaţă pe drumurile din ţară. Patru persoane au murit

ro

30 Sep, 2018 08:44 4741 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Bistriţa-Năsăud, circulaţia rutieră a fost oprită în această dimineaţă pe DN 17 Bistriţa – Vatra Dornei, pe raza localităţii Tureac, unde a avut loc un impact între un autoturism şi un microbuz. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit grav.

De asemenea, în judeţul Mureş, traficul a fost întrerupt pe DN 15A între localităţile Sântu şi Reghin, din cauza unui accident. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod, impact soldat cu decesul conducătorului auto.

În judeţul Cluj, în urma unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulaţia rutieră a fost întreruptă pe DN 1, la kilometrul 531, la ieşirea din Huedin către Oradea. Evenimentul s-a soldat cu patru victime.

Din primele informaţii trei persoane au murit în urma acestui eveniment rutier. 

Potrivit Agerpres, trei persoane au decedat şi alte două au fost rănite în urma ciocnirii a două autoturisme. Se pare că un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un altul care circula regulamentar din sens opus.

"Pentru moment nu se ştie din ce cauze autoturismul a intrat pe contrasens. Din acest accident au rezultat decesul conducătorului auto care a intrat pe contrasens, un bărbat în vârstă de 31 de ani, şi decesul celor doi ocupanţi ai maşinii lovite - şoferul şi un pasager. Alte două persoane, victime ale accidentului, care se aflau în autoturismul care a pătruns pe contrasens, au fost transportate la spital", a declarat Traian Morar pentru sursa citată


Cele două victime primesc îngrijiri medicale la spitalul din Huedin, urmând ca medicii să decidă dacă vor avea nevoie de transport la o unitate din Cluj-Napoca.

Toate victimele au vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii