Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără suspectată de furturi, prinsă de un polițist în timpul liber. Incredibil cum acționa suspecta

ro

02 Jun, 2018 11:09 1899 Marime text
Vineri, 01 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut o femeie, în vârstă de 25 de ani, bănuită de săvârşirea a două furturi, fapte comise pe raza sectorului 6.
 
Potrivit Poliției Capitalei, la data menţionată, în jurul orei 18.00, un poliţist din cadrul Secţiei 22, aflat în timpul liber, într-un parc din Capitală, a observat o tânără ale cărei semnalmente corespundeau cu ale unei femei bănuită de comiterea unui furt în data 29.05.2018.
 
Imediat, poliţiştul a procedat la legitimarea acesteia şi a condus-o la sediul subunităţii pentru audieri.
 
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 14.05.2018, în jurul orei 14.00, sub pretextul că ajută un bărbat să-şi adune cumpărăturile, după ce în prealabil i-ar fi tăiat sacoşa şi profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras suma de 5.000 de lei, dintr-un portofel.
 
Extinzând investigaţiile, în sarcina bănuitei s-a reţinut că marţi, 29.05.2018, în jurul orei 13.00, sub acelaşi pretext, că ajută persoana să-şi adune cumpărăturile, după ce în prealabil i-ar fi tăiat sacoşa şi profitând de neatenţia acesteia, i-ar fi sustras suma de 650 de lei.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - a transmis POliția Capitalei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii