Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr cercetat de polițiști după ce a ieșit dezbrăcat pe stradă. Explicație halucinantă oferită de suspect oamenilor legii

ro

14 Mar, 2018 12:24 1520 Marime text
Un bărbat de 26 de ani, care se plimba dezbrăcat pe străzi în zona comunei dâmboviţene Braniştea şi care făcea gesturi obscene, inclusiv în faţa copiilor, a fost reţinut, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, citat de Agerpres.ro. 
 
Oamenii din comună, în special părinţii copiilor care mergeau la şcoală, au fost indignaţi de gestul bărbatului, au încercat să îl alunge şi au anunţat incidentul la postul de Poliţie din comună.
 

''La data de 12 martie , poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Braniştea au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 26 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri'', au mai precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

 
Cei care l-au surprins pe bărbatul de 26 de ani au spus că nu se jena să facă gesturi obscene în faţa copiilor. Bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că pe stradă se simte liber şi nu are nicio inhibiţie. Conform unor surse judiciare, acesta are domiciliul în capitală, dar venise în Dâmboviţa la iubita sa.
 
Cel în cauză a fost prezentat în faţa instanţei pentru dispunerea unor măsuri preventive şi a primit, miercuri, control judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii