Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoționant. Un copil de aproximativ 7 ani, dispărut de acasă a fost încălzit toată noaptea de o cățelușă (video)

ro

06 Oct, 2018 14:55 2035 Marime text
Un copil de aproape şapte ani care a dispărut vineri seară în comuna doljeană Rast a fost căutat toată noaptea de autorităţi şi a fost găsit abia sâmbătă dimineaţa, aproape dezbrăcat, transmite Adevarul.ro.

Manuel Cătălin a dispărut de acasă vineri, 5 octombrie, în jurul orei 18.00, din comuna doljeană Rast. După ce şi-a căutat băiatul pe la toţi vecinii, mama acestuia a sunat la 112.

Poliţiştii, ajutaţi de zeci de localnici din comuna Rast, au început imediat căutările. S-a apelat inclusiv la un elicopter cu termoviziune, după lăsarea întunericului.  

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 6 octombrie, un cioban a anunţat autorităţile că a văzut un copil dezbrăcat, doar în pantaloni, în apropierea cimitirului din localitatea Negoi, situată la aproape 10 kilometri de Rast, comuna de unde dispăruse copilul.

Peste puţin timp, un jandarm l-a zărit pe băieţel pe câmp, în apropierea zonei indicate de cioban. Băieţelul nu vorbeşte, dar când l-a văzut pe salvator a acceptat imediat ajutorul, chiar şi să îmbrace tricoul jandarmului. Copilul se uita în permanenţă după căţeluşa care aştepta alături. Căţeluşa a fost cea care, cred salvatorii, l-a încălzit şi protejat pe copil întreaga noapte. Rudele au confirmat că cei doi sunt de nedespărţit.  

Manuel a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Momentul care i-a impresionat pe toţi cei aflaţi la faţa locului a fost când au văzut că animalul nu a vrut să-şi lase singur micul stăpân şi a sărit în salvare.

Sursa: Adevarul.ro. 
Sursa foto video: Facebook/Jandarmeria Romana
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii