Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean, trimis în judecată pentru că s-ar fi masturbat în faţa unor eleve

ro

13 Mar, 2017 00:00 3597 Marime text
Procurorii constănţeni au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat că, la finele anului 2015, s-ar fi dezbrăcat şi ar fi început să se masturbeze în faţa unor eleve, în dreptul Şcolii „Spectrum“. Bărbatul mai este acuzat că ar fi furat telefoanele mobile a două tinere din Constanţa.

Ataca în scări de bloc 

Prima faptă ar fi fost comisă în scara unui bloc din Constanţa, când o tânără ar fi fost acostată din spate de cel în cauză, care ar fi folosit expresii cu conotaţie sexuală şi, în pofida rezistenţei victimei, ar fi reuşit să îi sustragă acesteia, din buzunarul exterior al jachetei, un telefon mobil Samsung Galaxy Expres 2. Cea de-a doua faptă ar fi fost comisă în scara unui alt bloc. Fata ar fi fost acostată din spate de acelaşi bărbat, care, după ce i-ar fi sucit mâna la spate, i-ar fi smuls din mână un telefon mobil Allview P7, după care ar fi ieşit din scara blocului şi ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.

Închisoare ori amendă 

Conform Codului Penal, fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală (…) ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă. La această pedeapsă, inculpatului îi va fi aplicată şi o condamnare pentru furt.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii