Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărie ca în filme Şi-au pândit victima în întuneric, cu măşti pe faţă

ro

31 Oct, 2012 17:25 1264 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin a solicitat Judecătoriei Măcin, marţi, luarea măsurii arestării preventive a inculpaţilor minori D. D. şi B. A. şi a inculpaţilor majori Gabriel Oancea şi Gigel Neculai, pentru o perioadă de 19 zile, pentru tâlhărie.

Anchetatorii spun că din probele administrate în cauză a rezultat că în noaptea de 23 octombrie, în jurul orei 23.00, partea vătămată D.N., în timp ce se întorcea acasă în comuna Luncaviţa, într-o zonă întunecoasă a fost împins de pe bicicletă.

Victima a căzut şi a fost lovită de trei dintre cei patru inculpaţi, apoi a fost deposedată de portofel, în care avea o sumă de bani, actul de identitate, certificate de naştere şi de deces, copia unui titlu de proprietate şi chitanţe.

Fapta a fost recunoscută de inculpaţi, care le-au arătat poliţiştilor şi modalitatea în care au săvârşit infracţiunea. Ei au pândit partea vătămată ştiind că aceasta ar avea o sumă de bani asupra sa, iar pentru a-şi spori şansele de reuşită s-au mascat şi au ales o zonă întunecoasă unde să acţioneze.

Judecătoria Măcin a dispus arestarea preventivă pe o durată de 10 zile a inculpaţilor majori şi a respins propunerea de arestare a inculpaţilor minori D. D. şi B. A. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită infracţiunea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii