Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecții de furt dintr-o locuință din Năvodari au fost reținuți. Sunt bănuiți de mai multe astfel de furturi

ro

31 Jan, 2018 09:01 1911 Marime text
La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune de prindere a flagrant a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 55 de ani, din municipiul Constanța, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt din locuință pe raza orașului Năvodari, de unde ar fi sustras mai multe carduri bancare și o sumă de bani.
 
Potrivit IPJ Constanța, după realizarea flagrantului, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unui suspect, de unde au ridicat mai multe scule special confecționate pentru spargerea butucilor de yală, telefoane mobile, cartele telefonice, înscrisuri și alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.
 
Astfel, a fost stabilit faptul că cei patru bărbați ar mai fi comis ale 6 fapte similare, în periaoda septembrie 2017 - ianuarie 2018, pe raza municipiului Constanța.
 
Polițiștii i-au reținut pe bărbați pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 31 ianuarie vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii