Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecți de tâlhărie, reținuți la Constanța. Se foloseau de un minor să sustragă diverse bunuri. Cum acționau suspecții

ro

01 Aug, 2018 15:33 1525 Marime text
La data de 01.08.2018, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de: inculpatul I.A. aflat în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la tâlhărie calificată, furt calificat și față de inculpatul C.M. aflat în stare de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, constând în aceea că:

-în seara zilei de 24.05.2018, orele 21:30, în timp ce se afla pe bld. Alexandru Lăpușneanu din mun. Constanța, inculpatul I.A., împreună cu minorul B.C.S. și inculpatul C.M. prin exercitarea de violențe, l-au deposedat pe minorul persoana vătămată M.R.F. de bicicletă, producând un prejudiciu în valoare de 860 lei;
 
- în seara zilei de 26.07.2018, orele 19:30 în timp ce se afla pe bld. Alexandru Lăpușneanu din mun. Constanța, zona Tăbăcăriei, inculpatul I.A. l-a asigurat de sprijinul său pe timpul comiterii faptei și l-a determinat pe minorul B.C.S. să sustragă, utilizând un spray lacrimogen, de la persoana vătămată M.L.N., prin smulgere, un telefon producând un prejudiciu în valoare de 1500 lei.
          

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au transmis procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii