Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:35 31 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprins la volan pe strada Traian din Constanța, aproape în comă alcoolică !

ro

21 Mar, 2015 08:24 1697 Marime text
Polițiștii rutieri au “vânat” azi-noapte șoferii care se urcă băuți la volan și conduc inconștienți pe șoselele din județul Constanța. „Trofeele” au sărit imediat în fața agenților de la circulație.
 
Astfel, vineri seara, în jurul orelor 23.15, I. D. L. (bărbat, de 39 ani, din Năvodari) a condus o autoutilitara, pe strada Recoltei în Năvodari, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Recordul negativ îl deține, însă, Ş. A. C., un bărbat de 32 de ani, surprins la ora 23.48 pe strada Traian, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 1,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Imediat după miezul nopții, un alt prieten al zeului Bachus le-a dat de furcă polițiștilor. I. G. (bărbat, de 36 ani, din Valu lui Traian) a condus un autoturism pe strada Hasancea din Valu lui Traian, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Și seria continuă. În jurul orei 1.15, I. B. (bărbat, de 25 ani, din Constanţa)  a condus un autoturism pe strada Unirii din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0 ,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform Biroului de presă al Serviciului Poliției Rutiere Constanța.
 
Iar în jurul orei 2.30, F. A. (bărbat, de 27 ani, din Medgidia) a condus un autoturism pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În fine, “cireașa de pe tort”: la ora 03.45, F. C. G. (femeie, de 41 ani, din Constanţa) a condus un autoturism pe strada Traian din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Șoferii prieteni cu volanul și alcoolul în același timp au rămas, firește, pietoni și vor răspunde penal.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii