Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Inconștiență la volan! Mai mulți șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

ro

25 Aug, 2023 15:55 919 Marime text
Poliția în acțiune. Foto: facebook/DGPMBMai mulți șoferi beți au fost depistați în trafic de polițiști în județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 august a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia – Postul de Poliție Cobadin au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus o autoutilitară, pe strada Tufănelelor, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 24 august a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, din stațiunea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 august a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Albatros, din stațiunea Vama Veche având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 24 august a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un minor, de 17 ani, care a condus o motocicletă, pe strada Dobrogei, din comuna Topraisar, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și:; 

Șofer drogat depistat în trafic pe o stradă din Vama Veche! Ce a indicat aparatul drugtest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii