Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța! Mai mulți șoferi beți, depistați la volan. Doi dintre aceștia, implicați în accidente

ro

06 Aug, 2023 16:12 965 Marime text
Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate ieri, 5 august de polițiștii IPJ Constanța. Mai mulți șoferi beți au fost depistați în trafic. Doi dintre aceștia au fost implicați în accidente rutiere. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Rozelor, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Victor Climescu, a avut loc un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între 2 autoturisme și că unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 226A, a avut loc un accident rutier (tamponare)

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 54 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul s-ar fi răsturnat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul stațiunii Neptun au identificat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Circului, din stațiunea Venus, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 05.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
U
lterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Rozelor, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și: 

Poliția RomânăÎn ultimele 24 de ore au fost reținute 841 de permise de conducere, dintre care 337 pentru viteză
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii