Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion( USR) „Revoluția din '89 a fost deturnată. Revoluția trebuie să continue. Le datorăm asta celor care au murit atunci. Le datorăm asta copiilor noștri”!

ro

23 Dec, 2018 13:32 959 Marime text
 
 
În urmă cu 29 de ani, românii erau uciși pentru că îndrăzneau să creadă că le pot fi redate libertatea și demnitatea. Își doreau să trăiască și ei într-o țară civilizată, asemenea țărilor din vestul Europei.
„Au murit atunci peste 1000 de oameni, mulți copii, uciși de români de-ai noștri. Uciși de lașitatea noastră. Nu vrem să recunoaștem pentru că este o sentință prea aspră pentru a fi suportată individual. Vina colectivă este întotdeauna mai suportabilă pentru că ea nu se referă niciodată la noi, ci la alții.

Revoluția nu a fost realizată de majoritatea românilor. Raportat la numărul total al populației active, la Revoluție au participat puțini români. Cei care au luat parte efectiv la Revoluție au fost catalogați la început drept delincvenți, huligani, oameni plătiți de Occident să ne destabilizeze țara. Majoritatea ne-am ascuns însă după perdele și am privit în alb și negru "spectacolul" oferit de Televiziunea Română care şi-a zis peste noapte "liberă". Dar liberă nu este nici acum.

Am privit cum un tovarăș pe nume Ion Iliescu "ne salvează" de comunism. La acel moment știau puțini români cine este acest individ. Am aflat după ce s-a cocoțat în vârful statului despre studiile lui la Moscova, despre faptul că fusese un argat al familiei Ceaușescu. Un comunist înfocat a reușit să deturneze revoluția și să importe şi în România comunismul cu faţă umană. 
Iliescu spunea cu patimă că nu comunismul a fost problema, ci Ceaușescu, dictatorul care a întinat imaginea Partidului Comunist Român și memoria celor care şi-au dat viaţa pentru cauza socialismului din această ţară. 
Când românii au înțeles mârșăvia, au protestat în Piața Universității, dar au fost numiți golani și au fost bătuți de minerii chemați de Iliescu. 
Copilul de casă al lui Iliescu, Șerban Nicolae, prototipul politicianului lipsit de orice urmă de decență, spunea dăunăzi de la tribuna Parlamentului că nu corupții bat, nu corupții violează. Poate că nu bat ei, nu omoară ei direct, dar ei înăbușe sângeros proteste așa cum a făcut regimul putred de corupt patronat de Iliescu, folosindu-se de ignoranța și naivitatea minerilor, cum a făcut-o Dragnea pe 10 august, folosindu-se de slugărnicia șefilor din jandarmerie. Ca după doar câteva luni să vedem jandarmii colindându-l pe Dragnea la Parlament. Ce spectacol grotesc!
Corupții sunt mai nocivi decât bătăușii pentru că îi pun pe alții să comită pentru ei aceste fapte, pentru că ei nenorocesc o ţară pentru mai multe generaţii şi dispun şi de pârghiile care le permit să-şi acopere faptele.

Fostul PCR este astăzi PSD. După 29 de ani de iluzii, îl vedem pe Iliescu pozând în cavaler al democrației și criticând derapajele autoritare din PSD. Tocmai el, în siajul căruia a încolţit şi a crescut tot putregaiul pesedist.
Am scăpat de dictatura unui analfabet cu 4 clase, am trecut printr-o pseudodemocrație patronată de un comunist incurabil și ne-am trezit într-un început de dictatură a analfabeților și a infractorilor. Cercul se poate închide mai rău decât ne-am fi putut imagina vreodată. Depinde doar de noi să nu permitem asta!

Grindeanu, Tudose, Firea, Stănescu, Țuțuianu ş.a. nu sunt disidenți față de Dragnea, așa cum nici Iliescu n-a fost față de Ceaușescu. Toți, dar absolut toți cei care au rămas în PSD în perioada aceasta, când PSD-ul a siluit Justiția și a exacerbat aversiunea faţă de democraţia occidentală, sunt deopotrivă de vinovați. Toți împart aceeași doctrină: furtul din banul public, sub o formă sau alta. Este singurul lor crez. Iar cei puțini, care în sinea lor dezaprobă prețul pe care îl plătesc scăzând în sondaje, nu au curajul să crâcnească de frică să nu-și piardă privilegiile. Dar toți se vor sui cu picioarele pe hoitul politic al șefului bandei când acesta va pica și vor poza în disidenți, urlând cât de tare i s-au opus.

Derbedeii care conduc PSD-ul au reușit o performanță abjectă: să-i unească și să-i organizeze pe toți infractorii, pe toți analfabeții și pe toate secăturile din țara asta. Împreună au format un cartel fatal. Atacă și batjocoresc Justiția în fiecare zi, folosesc instituții cheie pe care le-au acaparat prin numiri politice și se bazează pe ignoranța oamenilor, pe care i-ar ţine în beznă ("bărbăția nu se găsește în librării", spunea derbedeul flaușat) și în mizerie, la limita subzistenței, aruncându-le sub formă de pomeni firimituri de pe masa lor și inventând dușmani imaginari: băncile, multinaționalele, opoziția, Soros, SRI-ul. Să remarcăm că slugile securistului şi infractorului Voiculescu sunt cele mai vehemente; hoții strigă "hoții", securiștii strigă "securiștii". Vorbesc despre lăcomia companiilor tocmai ei, îmbuibații care și-au făcut averi colosale având mai toţi doar joburi de bugetari. Infractorii ăștia hrăpăreți au tupeul să le vorbească românilor despre lăcomie, sfidându-i din vilele lor cât Casa Poporului, construite din bani furaţi din buzunarele noastre, ale tuturor.
Revoluția din '89 a fost deturnată. Revoluția trebuie să continue. Le datorăm asta celor care au murit atunci. Le datorăm asta copiilor noștri. Nu le putem lăsa moștenire o țară stăpânită de neocomuniști, de analfabeți și de gangsteri.
Înlăturarea Ciumei Roșii de la conducerea acestei țări și aruncarea ei la groapa de gunoi a istoriei este o prioritate absolută, dacă vrem să mai ducem un trai normal în ţara asta”, susţine într-o declaraţie deputatul USR de Constanţa, Stelian Ion.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii