Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stefan Ene, fost director al Oil Terminal, reţinut de procurori

ro

08 Mar, 2011 15:51 5628 Marime text
ene_stefan_oil2.jpgUn fost director al Oil Terminal Constanta, Stefan Ene, si fostul director general Petrotrans, Octavian Natu, au fost retinuti de procurori. Aceştia au fost acuzaţi de complicitate la infractiune de cumparare de influenta si trafic de influenta de 50.000 de euro privind încheierea unui contract cu reziduuri petroliere.

Au mai fost reţinute încă trei persoane, Mihai Moise, Octavian Iulian Moise şi Marian Toma. Aceştia vor fi prezenţi la DNA la ora 12.30.

Potrivit informaţiilor făcute publice într-un comunicat al DNA, în dosar sunt cercetaţi Ştefan Ene, fost director general al SC Oil Terminal SA Constanţa, în prezent consilier al directorului general al companiei, Iulian Octavian Natu, fost director general al SC Petrotrans SA, în prezent pensionar, Mihai Moise, reprezentant al SC NAC Industrii SRL Bucureşti şi pe Marian Toma, director de producţie în cadrul firmei bucureştene. La data de 6 ianuarie 2011, Ştefan Ene a primit de la Mihai Moise (fratele unuia dintre acţionarii SC NAC Industrii SRL Bucureşti) 43.000 de euro Ene ar fi trebuit să-l covingă pe directorul general al SC Oil Terminal SA Constanţa să aprobe încheierea unui contract prin care compania să livreze către firma bucureşteană reziduuri petroliere în condiţii avantajoase de preţ, informează Mediafax.

Octavian Iulian Natu şi Marian Toma au fost cei care au intermediat legătura dintre Ene şi Moise. Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, Ei urmează să fie prezentaţi, marţi, Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rodica 08 Mar, 2011 20:57 Asa este cum spune Mariana ,acest Ene e aproape nevinovat si in plus fara Wagner nu se face o miscare in Oil,cel mai bine stie Ogreanu acolo e grosu si de la el se ajunge unde trebuie.Pe Wagner nu-l intreaba nimeni nimic?el e nevinovat saracutul?!!!!
  • Mariana 08 Mar, 2011 15:51 verificati domnilor si buletinele de analiza laborator (platforma nord,port si sud)si comparati-le cu buletinele de intrare/iesire a produselor petroliere din oil terminal....o sa aveti surpriza sa gasiti motorina euro 4 livrata ca motorina euro 3 sau 2....oare cine pierde si cine castiga ?....sper sa va dati seama dumneavoastra...la fel se intampla si in legatura cu , cantitatile de produs petrolier numit reziduuri petroliere...sper sa citeasca cineva interesat
  • blejnar 08 Mar, 2011 12:43 erau bagati si in spargerea de conducte