Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRI, MApN, MAI și Poliția Română sărbătoresc Dragobetele online, într-un mod inedit

ro

24 Feb, 2016 14:15 2664 Marime text
 
Nu ştim dacă este cel mai amuzant mesajul celor de la Serviciul Român de Informații (SRI), dar începem cu ei. Pe Facebook, reprezentanţii SRI oferă o sugestie amuzantă pentru aflarea "ursitului"… investigând diversificat.
Fotografia celor de la SRI a strâns în doar două ore de la publicare aproximativ 1.500 de aprecieri și peste 800 de distribuiri.

"De Dragobete, fetele își puneau busuioc sub pernă ca să își afle ursitul. Astăzi investigăm mai diversificat", scrie SRI.

 
Nici reprezentanții Ministerului Apărării Naționale (MApN) nu s-au lăsat mai prejos şi au postat un citat despre iubire din Anatole France, tot pentru a marca sărbătoarea de Dragobete.

"Totul e mai frumos când iubești și ești iubit/La fel cum o floare nu poate înflori fără soare, la fel și un om nu poate trăi fără iubire", se arată în mesajul MApN.

 
Ministerul Afacerilor Interne, cunoscut deja printre internauți pentru postările de pe Facebook, a publicat un mesaj de Dragobete din Nichita Stănescu.
 
Și reprezentanții Poliției Române au ilustrat sărbătoarea cu o fotografie, menită a marca sărbătoarea românească a dragostei: un bărbat care își așteaptă cu flori iubita.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii