Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:04 25 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Spiriduşii moşului" au ajuns la Creşa nr 5 din Constanţa

ro

06 Dec, 2014 12:20 1701 Marime text
25 de elevi de clasa a VII-a din Şcoala Gimnaziala nr. 18 „Jean Bart” Constanţa au pregătit o activitate cu jocuri, muzică şi mișcare pentru 46 de copii între 1 şi 3 ani de la Creşa nr. 5 din Constanţa. Activitatea a avut loc cu ocazia Sfântulului Ierarh Nicolae, iar “gazdele i-au așteptat pe spiridușii moșului cu chec, ceai cald şi multă, multă bucurie”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
 
Parte a proiectului „Copilăria în mișcare”, activitatea „Cine-i Moşul?” a fost organizată, ieri, de Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, împreună cu Consiliului Şcolar al Elevilor şi în parteneriat cu Serviciul Public Administrare Creşe Constanţa şi cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Coordonatorii proiectului sunt: prof. Capră Mihaela şi prof. psiholog Ghiţoiu Daniela (de la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, unde cultura voluntariatului a fost întotdeauna la loc de cinste) şi psiholog Dodoiu Elena (de la Serviciul Public Administrare Creşe Constanţa).

Ti-a placut articolul?

Comentarii