Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sora unui tânăr decedat în Colectiv, petiţie către premierul Dacian Cioloş

ro

16 Dec, 2015 21:39 929 Marime text
Oana Cîrjan, sora lui Cătălin Alexandru Simion, decedat în incendiul de la Colectiv, a adresat premierului Dacian Cioloș o petiție în care solicită susținere guvernamentală în vederea realizării unui memorial dedicat celor care și-au pierdut viața în urma tragediei din noaptea de 30 octombrie.
 
„În data de 30 octombrie 2015, în urma incendiului din Clubul Colectiv, a decedat și Cătălin Alexandru Simion, fratele subsemnatei. Acesta este motivul pentru care am inițiat un demers public de transformare a spațiului în care a funcționat Clubul Colectiv într-un Memorial. (...) Considerăm că și Guvernul României ar trebui să se implice și să susțină această inițiativă din punct de vedere financiar. Potrivit informațiilor primite din partea Primăriei sectorului 4, clădirea în care a funcționat clubul Colectiv este proprietate privată, iar în legătură cu regimul juridic al terenului din fața clădirii respective (piațeta), Primăria sectorului 4 nu deține informații", se arată în petiția semnată de Oana Cîrjan și soțul acesteia, Ionuț.
 
În petiție se reamintește că Agenția Națională de Presă AGERPRES s-a alăturat demersurilor pentru ca acest memorial să devină realitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii